Wanneer is een hoog laag bed echt wat voor jou?

Slaap is natuurlijk een ongelofelijk belangrijk onderdeel van ons leven. Slapen we goed, dan hebben we vaak ook een fijne en lekkere dag. We treden de dag tegemoet met een glimlach en gaan ook vrolijk weer naar bed. Slapen we daarentegen slecht, dan zal ook de dag er een stuk minder uitzien.

 

Kortom, gerust naar bed kunnen voor een goede nachtrust is uiterst belangrijk. De meeste mensen gaan ook wel met een gerust hart naar bed. Sterker nog, veruit de meeste van ons snakken naar ons bed na een lange en drukke dag op werk of school. Toch zijn er ook mensen voor wie naar bed gaan, en vooral uit bed komen erg lastig kan zijn.

 

We praten hier dan vooral over ouderen, of mensen met lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld reuma. Voor hen is het in en uittreden van een laag bed nogal een lastige situatie. Het kost voor deze mensen veel kracht om uit bed te komen en het kan zelfs resulteren in ongelukken. Iets wat we natuurlijk koste wat kost willen voorkomen.

 

Gelukkig is er een goede oplossing in de vorm van een hoog laag bed. Hier vertellen we je er iets meer over.

 

De oplossing

Een hoog laag bed is in essentie een bed dat je van hoogte kan verwisselen. Zo kun je dus het bed hoger zetten als je het bed wil betreden en eenmaal in het bed deze langzaam weer naar beneden laten komen. Het is dus ideaal voor ouderen en of mensen met lichamelijke klachten. 

 

Een hoog laag bed kun je bij de meeste dierenspeciaalzaken verkrijgen, bijvoorbeeld bij de Suite. Het voordeel van de bedden van de Suite is dat zij er gewoon uitzien als mooie, normale bedden, waar een hoop functionaliteit in verscholen gaat.