Polyester versus Katoen

Polyester versus Katoen

Bij het kiezen van het juiste materiaal voor het perfecte comfort van uw bed moet u ten volle weten met welke materialen u te maken heeft. Twee van de meest bekende dekbedden zijn een polyester dekbed en katoenen dekbedden. Dus welke is het perfecte materiaal voor jou? Na honderden zoekopdrachten op internet te hebben doorlopen en met mensen te hebben gesproken die ze allemaal gebruiken, hebben we een lijst opgesteld met de voor- en nadelen van beide kanten om u te helpen beslissen welke de perfecte keuze is voor u en uw nachtrust. Dus laat de confrontatie tussen de twee meest bekende materialen maar beginnen.

Welk type slaper ben jij?

Het kiezen van de perfecte materialen hoeft geen lange reis van plukken en experimenteren te zijn. Mensen zijn in principe verdeeld in twee categorieën slapers, zij die warme slapers zijn en zij die koude slapers zijn. Polyester dekbed is meestal warmer dan katoenen dekbed, waardoor het het perfecte dekbed is voor alle koude slapers. Aan de andere kant staat katoenen dekbed bekend als koud en ademend, wat het perfect maakt voor de mensen uit de groep warme slapers. Je moet erachter komen welk type slaper jij bent om te weten welke perfect voor jou is om een ​​goede nachtrust te garanderen.

Duurzaamheid, stof verzorging en comfort

Bij het bespreken van welk dekbed materiaal beter is, kunnen we veel nadenken. Maar de top drie waarmee u rekening moet houden, is duurzaamheid, stof verzorging en het comfort van het materiaal zelf. Polyester dekbedden staan ​​bekend om hun duurzaamheid in vergelijking met katoenen dekbedden, vanwege de aard van door de mens gemaakte materialen. Van katoen is bekend dat het overuren krimpt, terwijl polyester beter bestand is tegen krimpen. Van katoen is bekend dat het zachter en comfortabeler is dan polyester, maar er zijn verschillende soorten polyester van hoge kwaliteit die kunnen wedijveren met het comfort dat katoenen dekbedden zijn klanten bieden.