Het perfecte matras van Beddenwinkel Bedding

Wanneer je Beddenwinkel Bedding betreed, zul je zien dat er veel verschillende soorten matrassen beschikbaar zijn. Niet alleen qua stevigheid en lengte, maar ook qua materiaal. Het materiaal van een matras kan mogelijk namelijk het verschil maken als het gaat om de lig ervaring. Het hebben van het juiste matras is ongelofelijk belangrijk, omdat je hiermee je nachtrust een stuk kan verbeteren. Wanneer je het verkeerde matras aanschaft, kan het zomaar eens zo zijn dat je lange nachten wakker ligt of juist met pijnlijke plekken wakker wordt omdat het matras helemaal niet zo lekker ligt. Om je een handje te helpen, vind je hieronder een paar verschillende soorten matrassen met hun voordelen.

Een traditioneel polyether matras bij Beddenwinkel Bedding

Een van de meest traditionele matrassen die je zult vinden bij Beddenwinkel Bedding is het matras gemaakt van polyether. Dit zijn matrassen die onwijs populair werden in de jaren 60, en tot de dag van vandaag vaak gekocht worden. Deze matrassen zijn synthetisch en anti-allergeen. Hierdoor is het een goede optie wanneer je overgevoelig bent voor bijvoorbeeld huisstofmijt of allergisch bent voor bepaalde materiaal stof. Momenteel zijn polyether matrassen niet meer het meest verkochte type matras, maar zul je wel merken dat dit type matras het prettigst voor de portemonnee is. Ze zijn namelijk erg veerkrachtig en duurzaam als het gaat om de kosten.

Ga voor een koudschuim-matras voor comfort

Een ander type matras dat erg goed voor de portemonnee is, is de koudschuim matras van Beddenwinkel Bedding. Dit is een soort matras met grote poriën in het schuim, wat ervoor zorgt dat er sprake is van een goede vochtregulatie en ook de ventilatie in het matras zelf goed geregeld wordt. Hierdoor vormt het materiaal zich goed om het lichaam heen, wat betekent dat het een erg prettig matras is om op te liggen. Een ander voordeel van dit matras is dat het een erg lange levensduur heeft. Zeker in combinatie met een goede matrasdrager kan je er lang van genieten. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen kuil ontstaat in het matras.

Een traagschuim matras bij Beddenwinkel Bedding

Naast koudschuim heb je ook de optie om te kiezen voor traagschuim bij Beddenwinkel Bedding. Dit is een type matras wat minder goed geventileerd is dan koudschuim, maar wel erg goed om het lichaam heen vormt en tegelijkertijd goed de druk op het matras verdeelt. Een techniek waarop het materiaal zich om je lichaam heen vormt is door middel van temperatuur. De temperatuur van je lichaam zorgt ervoor dat het matras zich om je lichaam heen vormt. Hierdoor is dit een goede keuze wanneer je lichamelijke klachten hebt. Helaas is dit type matras hierdoor wel een stukje duurder dan een ander type.