Het verlichten van jouw cinewall van Relaxury

Iedereen wilt een woonkamer die klasse uitstraalt. Het hebben van een chique ruimte zorgt er namelijk voor dat je zelf ook een stuk een stuk rustiger zult voelen. Chique woonkamers zijn vaak namelijk strak ingericht en hebben weinig rommel op de vloer. Een goede toevoeging aan dit soort woning is een cinewall van Relaxury. Een cinewall is een prachtige kast die precies voor jou op maat gemaakt is en aan al jouw wensen voldoet. In deze kast zit vervolgens jouw tv-scherm verwerkt, samen met de stereo en de audio apparatuur. Van kabels zul je ook geen last hebben, want deze zitten netjes verwerkt in de kast. Een onwijs nette uitstraling dus. Wist je ook dat je een elektrische haard kunt toevoegen, voor nog meer luxe?

Een elektrische haard voor een gezellige of romantische sfeer

De cinewall van Relaxury kan voorzien worden van een elektrische haard. Deze haard is een zeer goede toevoeging wanneer je het idee hebt dat jouw woning iets meer sfeer kan gebruiken. De vlammen die je zult zien in jouw cinewall van Relaxury schreeuwen namelijk luxe, maar maken het ook gelijk een stuk knusser. Denk bijvoorbeeld aan de koude wintermaanden onder een lekker kleedje met de haard aan. Dit zal automatisch zorgen voor een gezellige sfeer. Bovendien is het een goede toevoeging wanneer je wat meer romantiek aan je woning wilt toevoegen. Doe de lichten uit of dim ze, en zet vervolgens de elektrische sfeerhaard in je cinewall aan. Automatisch een kamer boordevol romantiek!

Een verlichte lade voor functionaliteit

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je geen fan bent van een sfeerhaard, maar wel verlichting in je cinewall van Relaxury verwerkt wilt hebben. Op dat moment kun je gaan voor verlichting in de laden. Door dit toe te voegen zullen ze laden verlicht worden wanneer ze geopend worden. Dit is dus niet alleen heel chique, maar daarnaast ook nog eens onwijs functioneel. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over het hebben van een zaklamp wanneer het donker is: open de lade, en je kunt direct zien wat hier in ligt! Dit is dus ideaal wanneer je merkt dat je vaak in het donker nog even ergens naar op zoek moet.

Ga voor verlichting: nissen en ledstrips

Bovendien kun je ervoor kiezen om verlichting te plaatsen in de nisjes in je cinewall van Relaxury. Het kan namelijk zo zijn dat je tijdens het ontwerpen van je nieuwe cinewall ervoor hebt gekozen om meerdere nissen toe te voegen. Dit zijn namelijk plekken ideaal voor het presenteren van accessoires, planten of fotolijstjes. Zeker wanneer je iets hebt staan wat voor jou veel betekenis heeft of simpelweg meer aandacht moet krijgen, is het verstandig om verlichting te plaatsen in de nissen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spotje die het mooi verlicht. Je kunt er ook voor kiezen om ledstrippen te plaatsen aan de onderkant van de cinewall van Relaxury, waardoor het gehele meubel mooi verlicht wordt en een echt pronkstuk wordt.