Droogloopmat standaard

Deurmatten

Een deurmat is de meest gemakkelijke en effectieve manier om te voorkomen dat vuil van buiten mee het huis in wordt genomen. Bovendien zijn deurmatten daar het meest voor gebruikt. Op deze website vind je verschillende soorten, materialen en kleuren deurmatten. Zo kun je bijna altijd iets vinden dat bij jouw wensen past. Bovendien kunnen de deurmatten op maat gemaakt worden. Voor zowel standaard formaten als op maat gemaakte deurmatten geldt: voor 16 uur bestellen is morgen in huis. En bij besteding vanaf 50 euro is die verzending gratis.

 

Kleuren en materialen matten

De meeste deurmatten zijn zwart of donkergrijs van kleur, daarnaast vind je ook vaak deurmatten van donkerblauw of donkerbruin. Maar op deze website kun je ook fellere kleuren vinden, zoals rood, helder blauw of groen. Er is zelfs een paarskleurige deurmat verkrijgbaar. Deurmatten zijn er in polyester, polypropyleen of polyamide, waarvan de eerste het meeste aanbod heeft. Polyester matten van deze website kun je allemaal wassen in de wasmachine. De andere materialen deurmat zijn niet wasbaar in de wasmachine.

 

Mat op maat

Je kunt kiezen voor een beschikbaar formaat deurmat, of een mat op maat laten maken. Met een mat op maat weet je zeker dat deze past en mooi oogt in jouw huis en interieur. De matten die op maat gemaakt kunnen worden zijn 8 of 9 millimeter dik en verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren. Behalve de doorsnee grijze, zwarte en bruine matten, zitten hier ook rode en felblauwe matten bij. De matten kunnen 0,6 liter vocht per vierkante meter opnemen, of 2,5 liter per vierkante meter. Dit verschil in vochtopname zie je terug in een hogere prijs voor de laatstgenoemde.