Alles over het gebruik van schroefnagels

Ben je op zoek naar het juiste bevestigingsmateriaal voor hard-hout? Dan is het goed mogelijk om online schroefnagels te bestellen. Een schroefnagel is een speciaal bevestigingsmateriaal. De schacht heeft een spiraalvormige uitvoering: wanneer je de schroefnagel inslaat draait de nagel zich in het hout. De uittrekweerstand van de schroefnagel met spiraalvorm is drie keer zo hoog als die van een gladde schacht. Met de keuze uit verschillende schroefnagels van de beste kwaliteit is het makkelijker om een klus te klaren.  Bekijk zelf het aanbod online en bestel gemakkelijk en snel online bij de Bevestigingsexpert.nl.

 

Het toepassingsgebied van schroefnagels

Schroefnagels worden, zoals aangegeven, vooral gebruik voor het vastzetten van profielen op hard-hout. Maar ook voor het bevestigen van gevelbekledingen en vele andere constructiewerken worden schroefnagels gebruikt. Wanneer je de schroefnagels gebruikt voor harde houtsoorten is het aan te raden om eerst voor te boren. Op deze manier weet je zeker dat de schroefnagels doen waarvoor je ze aanschaft. In het online assortiment vind je de schroefnagels in twee verschillende maten. Schroefnagels zijn verkrijgbaar in staal verzinkt, hebben daarnaast een platkop en zijn leverbaar in twee verschillende lengtes: 32 mm en 60 mm. De lengte die je nodig hebt is afhankelijk van de klus waar je aan werkt.

 

Je kunt de schroefnagels eenvoudig en snel per doos bestellen, zodat je voorlopig niet meer zonder hoeft te zitten. Wanneer je vandaag voor 15:00 uur bestelt, kun je de producten de volgende dag al in huis hebben en kun je direct aan de slag.