Logo keukenspeciaal

Daalderop kokend water kraan vind je hier

Wil jij nou heel graag de daalderop kokend water kraan? Dan kan je terecht bij Keukenspeciaal.nl Bij keukenspeciaal verkopen ze de daalderop kranen, dit zijn kwalitatieve en multifunctionele waterkranen. De kranen produceren zowel als gezuiverd water ook kokend water. Om het kokend water staan ze vooral bekend om. 

 

De kraan tapt, koud, heet en gezuiverde water. Je hoeft nooit meer te wachten op water dat eerst nog warm moet worden. Hoe fijn is het nou dat je in een keer kokend heet water hebt voor je pasta of een kopje thee. De kranen zijn volledig veilig ontworpen ze zijn uitgerust met een elektrische touch – bediening. De automatische regeling zorgt ervoor dat de kokend water straal direct stopt wanneer de knop wordt losgelaten. De kraanuitloop is ook zo ontworpen dat de buitenkant niet te heet kan worden. 

 

De prijs die je bij keukenspeciaal.nl betaald voor de daalderop kokend water kraan, is inclusief montage. 5 werkdagen na het plaatsen van een bestelling wordt er contact met je opgenomen om een montage afspraak in te plannen. 

 

Een kokend water kraan aanschaffen is niet iets wat je dagelijks doet, hier is keukenspeciaal.nl zich ook bewust van, daarom staan zij ook klaar voor jou om al je vragen te kunnen beantwoorden bij het aanschaffen van een heet water kraan. Neem contact op en zij zullen met een passend advies voor jouw komen.