nuki-slim-slot

Waar zoek je een slim slot voor?

Een slim slot, ook wel smartlock genoemd, is voor erg veel verschillende toepassingen handig. De elektronische sloten begonnen jaren geleden populair te worden voor het zakelijke gebruik. Vooral in kantoorpanden en ziekenhuizen werd (en wordt nog steeds) veel gewerkt met deuren die je kan openen met een pasje. Een slim slot is kan niet alleen geopend worden met een pasje of tag maar vooral voor de smartlocks bedoeld voor particulier gebruik zien we steeds meer openingsmogelijkheden. Je kan een slim slot tegenwoordig openen met je smartphone, smartwatch, een afstandsbediening, codepaneel of zelfs je vingerafdruk. Per situatie verschilt het wat voor slim slot handig is.

Zakelijk gebruik

Zoals net al kort besproken is een slim slot erg handig voor het zakelijk gebruik en wordt dit ook al jaren toegepast. Een slot kunnen openen met een tag of pasje in een bedrijfspand of ziekenhuis is natuurlijk super handig. Er komen ook steeds nieuwe ontwikkelingen voor het zakelijk gebruik van slimme sloten. Een slim slot is namelijk ook erg toepasselijk in de thuiszorg, voor een vakantiehuisje, airbnb of voor kamerverhuur!

Particulier gebruik

Een slim slot voor bij je thuis wordt gezien als het particulier gebruik van een smartlock. Denk bijvoorbeeld aan slimme sloten die je met je smartphone of met een afstandsbediening kan openen. Vaak kan je deze sloten gewoon op je bestaande cilinderslot zetten dus erg zijn geen bouwkundige aanpassingen nodig voor een slim slot voor particulier gebruik.

Hopelijk hebben we je met deze blog genoeg informatie gegeven over toepassingsmogelijkheden van een slim slot.