Logo-Miltonhouse

Zeer veel info op de website van Miltonhouse

Mijn broer is een aantal weken geleden verhuisd naar zijn nieuwe woning in Culemborg. Hij wilde echter nog wel een aantal nieuwe meubels kopen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar meer info over een bedrijf bij ons in de buurt dat mooie meubels aanbiedt.

 

De website van het bedrijf Miltonhousemilton-slider

Toen we op het internet op zoek gingen naar meer info over een goede meubelzaak bij ons in de buurt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden sprak ons de website van Miltonhouse ons het meeste aan. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloten om samen een bezoek aan de showroom van het bedrijf te brengen.

 

Zeer vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de medewerkers

Toen we aankwamen bij de showroom werden we al erg snel en zeer uitgebreid geholpen door een van de medewerkers. Nadat we een aantal meubels met elkaar hadden vergeleken besloot mijn broer om over te gaan tot een aantal aankopen.