ferdinand-logo

Zeer tevreden over mijn meubels van Ferdinand Rossen interieurbouw

luxe meubelsIk ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Arnhem. We wilde graag een aantal nieuwe meubels kopen en daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt. Nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht kwamen we terecht op de website van Ferdinand Rossen interieurbouw

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Toen we terecht kwamen op de website van Ferdinand Rossen interieurbouw kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf biedt luxe meubels en meubels op maat aan. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een afspraak te maken om kennis te maken met een van de medewerkers. 

Zeer tevreden over onze nieuwe meubels

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we al onze wensen voorgelegd en besloten we om over te gaan tot een aantal aankopen. De meubels werden aangeboden voor een erg aantrekkelijk prijs en werden aardig snel geleverd. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe meubels omdat de meubels ons nieuwe huis een erg mooie en moderne uitstraling geven.