palmshop

www.mypalmshop.nl heeft echt de mooiste palmen!

palmshop

Mooie palmen

Wist jij al dat je ook online palmen kunt kopen? Kijk eens op www.mypalmshop.nl, daar vind je de mooiste palmen! Ik heb ook een paar palmen gekocht via www.mypalmshop.nl en ben daar erg tevreden over. De palmen vielen in het echt iets kleiner uit dan ik dacht dat ze zouden zijn, maar dat is juist fijn. Een huis vol planten is natuurlijk ook niks. Tevens zijn de palmen van goede gezondheid en kunnen ze nog fijn groeien! Zelf ben ik dol op palmen, vanwege de exotische uitstraling die ze hebben. Echter vind ik in de winkels vaak palmen die er niet helemaal gezond uit zien of snel afsterven. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik besloot het eens te proberen bij My Palm Shop, en daar ben ik super tevreden over. De palmen die ik daar gekocht heb zijn nu al een paar maanden flink aan het groeien en zien er nog gezond uit. Daar kun je niets van zeggen!

palmshop

Meer groen in huis

Het was mijn bedoeling wat meer groen in huis te brengen en kleine plantjes zijn dan vaak niet voldoende. Om een hele palmboom te plaatsen was nou ook niet echt een optie, maar palmen zijn uiterst geschikt! Ze hebben vaak veel of hele grote bladeren en geven zo een groene indruk in je interieur. Daar was ik naar op zoek! Ik ben absoluut geslaagd met mijn palmen, nu jij nog! Bij My Palm Shop kun je verschillende soorten palmen vinden.