puurspain logo

Mooi appartement te koop Costa Blanca

villa2Ieder jaar ben ik te vinden in Costa Blanca. De plek vind ik geweldig, omdat ik hier ontzettend goed tot rust kan komen. Omdat ik toch ieder jaar naar Costa Blanca afreis, leek het mij een goed idee om daar een appartement te kopen.

Mooi appartement

Mijn laatste bezoek aan de Costa Blanca was niet alleen een vakantie. Het was ook een bezoek om een appartement uit te kiezen. Er stond een mooi appartement te koop Costa Blanca. Op het internet had ik het appartement gezien.

Via een Nederlandse makelaar kwam ik in contact met de verkopers in Costa Blanca. Het contact verliep goed, maar ik wilde het toch eerst zien voordat ik het appartement te koop Costa Blanca ging kopen. Voor mij was dit het perfecte excuus om weer een bezoekje te brengen aan Costa Blanca.villa

Het appartement dat ik had gezien was nog niet af omdat het nieuwbouw was. Gelukkig kon ik wel een voorbeeld appartement bekijken. Op deze manier wist ik ongeveer wat ik kon verwachten. Alles zag er heel erg mooi uit en ik was helemaal enthousiast. Eigenlijk wist ik al dat ik het appartement wilde kopen, maar nu had ik helemaal geen twijfels meer.

Over iets minder dan twee maanden wordt het appartement opgeleverd. Als het klaar is dan ga ik alles helemaal zelf inrichten. Het kost misschien wat tijd, maar dan heb je ook wat. Zo kan ik vaker naar Costa Blanca op vakantie. Normaal ging ik een keer per jaar, maar nu wil ik zeker twee keer per jaar gaan!