tegelmegashop-logo

Waar op te letten bij WC tegels?

De medewerkers van Tegelmegashop.nl doen niets liever dan u begeleiden bij het vinden van de perfect passende tegel. Om u optimaal van dienst te zijn binnen het oriëntatie proces werken wij wekelijks een aantal artikelen uit waarbij veel gestelde vragen terugkomen. Dit maal de vraag ‘waar op te letten bij het kopen van een passende WC tegel?’.

Bij het selecteren van een tegel voor uw wc zijn er diverse zaken waar u rekening mee moet houden. Om u actief te ondersteunen bij het (online) aankopen van perfect passende tegels, vindt u onderstaand een aantal tips. In de WC is hygiene uiteraard een belangrijke factor. De tegels voor op de wc moeten dan ook makkelijk schoon te maken zijn en geen vuil aantrekken. Wanneer u deze eigenschappen belangrijk vindt zijn keramische tegels een goede keuze. Deze zijn eenvoudig schoon te maken met normale “huis, tuin en keuken” schoonmaakmiddelen. Vaak wordt er om deze redenen gekozen voor keramische tegels op de wc. Tegels van natuursteen zijn uiteraard ook mogelijk, wel raden we dan aan om deze te impregneren. Door het impregneren krijgen de tegels een beschermlaag waardoor vuil er moeilijker tot niet in kan trekken. Zo blijven de tegels mooi en is schoonmaken een fluitje van een cent.

Wat uw wensen ook zijn, WC tegels bij Tegelmegashop.nl bestellen is de juiste keuze! Tegelmegashop.nl beschikt over een 1.000m2 grote showroom met prachtige tegels gepresenteerd als complete toilet ruimtes en een ruim assortiment wc tegels beplakt op panelen waar u de tegels mooi naast elkaar kunt zien. Het is absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen aan Tegelmegashop in Roermond, niet alleen voor de prijs, maar ook om inspiratie op te doen. Buiten ons aanbod toilet tegels bieden we ook al het benodigde sanitair aan om uw wc compleet te maken. We hebben onder andere inbouwreservoirs, wc potten, wc brillen en fonteintjes met kraan. Kortom u kun bij ons terecht voor het complete plaatje en u gehele toilet met onze hulp bij ons samen stellen.