kleurrijk dekbedovertrek

Kleurrijk dekbedovertrek

Iedere slaapkamer heeft een bepaalde sfeer. Deze sfeer is vooral afhankelijk van de kleur van je vloer en natuurlijk ook van je dekbedovertrek. Het grootste deel van de mensen kiest voor een zwart of wit overtrek. Deze overtrekken zijn dus kleurloos, maar passen wel altijd in iedere slaapkamer. De keuze voor een kleurrijk dekbedovertrek kan de sfeer en uitstraling uiterst positief beïnvloeden. Er is ontzettend veel keuze uit verschillende topmerken die deze kleurrijke overtrekken leveren. Voor de kleintjes zijn er speciale kinder dekbedovertrekken ontworpen. Deze zijn voorzien van Disney figuren, voetbalclubs en schattige huisdieren. 

kleurrijk dekbedovertrek

Welke kleur past het best bij mijn kamer?

Een aantal mensen zullen vast denken dat een kleurrijk dekbedovertrek kinderachtig is. Integendeel, een kleurrijk overtrek kan juist hartstikke volwassen zijn. Echter moet je natuurlijk wel de juiste kleur kiezen. Als je de juiste keuze maakt kan het de sfeer in je slaapkamer zeer positief beïnvloeden. Je hebt dan ook de keuze uit alle kleuren van de regenboog. 

kleurrijk dekbedovertrek

Waar kan ik uit kiezen?

Als je een kleur keuze hebt gemaakt, kun je kiezen voor een effen overtrek, ook kun je een keuze maken uit verschillende dekbedovertrekken met een print. Er zijn oneindig veel verschillende prints verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit verschillende patronen, foto’s van de natuur, kleurrijke bloemen, schattige dieren en nog veel meer. Dit is erg afhankelijk van je eigen smaak.