Barn garderobekasten

Barn garderobekasten zijn een must-have! Deze kasten danken hun naam aan de manier waarop de schuifdeuren aan de kasten zijn bevestigd. Ze zijn enerzijds vrij discreet door hun strakke vormgeving en neutrale kleur. Anderzijds zijn ze stoer en mogen ze best gezien worden: het zijn echte pareltjes!

Stoer en tegelijk elegant


De schuifsystemen voor de deuren geven aan deze kasten een stoer uiterlijk. De wielen zijn zichtbaar en lopen over stoere rails. Het ontwerp van de schuifdeuren is gebaseerd op de vroegere staldeuren. Toch zijn deze kasten tegelijkertijd ook verfijnd en charmant. Het is een unieke combinatie van ruw en fijn. De lijnen van de kast zijn rechttoe rechtaan: ‘what you see is what you get’. Binnenin bevatten de kasten dikke legplanken en grote schuifladen. Deze versterken de strakke en robuuste look van de kast.

Zelf combineren

Van deze kasten kun je makkelijk verschillende exemplaren combineren. Zo kun je bijvoorbeeld twee kasten naast elkaar plaatsen. De buitenzijden bedek je met de deuren zodat al je spullen netjes weggeborgen zijn. Aan de binnenzijde plaats je je boeken of kunstwerken op de planken. Of je schuift de deur naar het midden van elke kast, zodat je links en rechts van de deuren een stukje van de binnenkant ziet. Dit creëert een speelse look.

Barn garderobekasten passen bij elke stijl

Deze kasten zijn zo veelzijdig dat ze in ieder interieur passen. Ook in kleinere kamers zijn ze ideaal dankzij de schuifdeuren. Uiteraard zijn ze heel geschikt voor de landelijke woning. Het doet denken aan oude schuren met stoere schuifdeuren. Deze Barn garderobekasten doen het ook heel goed in een loft, waar je meerdere kasten naast elkaar kunt plaatsten. Een hele muur met deze kasten creëert een groot ruimtegevoel. Heb je een minimalistisch of Scandinavisch interieur? Ook hierbij passen deze Barn garderobekasten uitstekend. De vlakke witte uitstraling is typisch voor dit soort interieurs. En waarom zou je deze kast ook niet in een vintage woning plaatsen? De kasten doen het goed naast tweedehands spullen. Want geef toe: deze kast straalt een vleugje nostalgie uit, niet?

Nog een weetje…

We gaan toch alsmaar meer naar ecologisch verantwoorde meubelen, niet? We willen hier dan ook nog even meegeven dat deze Barn garderobekasten vervaardigd zijn uit hout dat uit goed beheerde bossen komt. Met deze kasten draag je dus je steentje bij tot het milieu. Ook dat is leuk om weten!