Woning ontruimen zware klus

Seniorenhulp Nederland heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het leeghalen van een woning. Het verantwoord opruimen van een inboedel vereist veel tijd en energie. Iets waar het ouderen of nabestaanden vaak aan ontbreekt. Daarnaast kan het een emotionele klus zijn. Het brengt hoe dan ook veel werkzaamheden met zich mee, en een heel huis leeghalen is niet gemakkelijk. Onze seniorenhulp is daarom door heel Nederland begonnen als een dienstverlenend bedrijf, niet alleen bij een seniorenverhuizing, maar ook voor een woning ontruiming of een oplevering van een huurwoning.

Compleet ontzorgplan opstellen

Veel van de bijkomende taken zijn tijdrovende klussen, waarbij wij op alle mogelijke vlakken ondersteuning kunnen bieden. En op het niveau die voor jou wenselijk is. Door samen goed te overleggen kan Seniorenhulp Nederland een compleet ontzorgplan maken, passend bij jouw of jullie budget. Wij kunnen zo ouderen en/of nabestaanden intensief helpen deze moeilijke klus te klaren. Onze professionele medewerkers zijn jou graag van dienst. En vrijblijvend contact met ons opnemen over bijvoorbeeld een woningontruiming mag altijd.

Belangrijke zaken in beeld

Bij het leeghalen van een huis is het handig om alle zaken rondom een woningontruiming in beeld te hebben. We hebben een standaard protocol waardoor er niets vergeten kan worden. En daarnaast kijken we altijd samen met jou naar de specifieke persoonlijke situatie, waar mogelijk nog aanvullende klussen nodig zijn. Bijvoorbeeld voor het kunnen opleveren van de lege woning in de juiste staat. Nogmaals je mag op ieder moment gebruik maken van onze diensten, ook als er spoed bij is. Wij bieden jou de professionele en vertrouwde hand die je nodig hebt.