logo_zwemvijver_4

Wilt u een zwemvijver in de tuin? Klik hier!

Al een tijdje zit ik erover na te denken om een zwemvijver in de tuin aan te leggen. Mijn tuin is namelijk redelijk groot en er is ruimte voor een zwemvijver. Ook vind mijn vrouw dit een leuk idee. Om meer inspiratie op te doen, heb ik een aantal magazines doorgelezen. Daarna wist ik ongeveer wat ik wilde. Nu moest ik alleen nog een bedrijf vinden die mijn idee kon realiseren. Wel had ik een aantal voorwaarden gesteld waar het bedrijf aan moet voldoen.

Zoekenblad_duurzaam

Het leek mij verstandig om op het internet de verschillende bedrijven te bekijken. Zo kan je namelijk zien welk bedrijf wat aanbiedt. Er zijn dan ook veel ondernemende bedrijven die mij kunnen helpen. Toch heb ik het gevoel gekregen dat ik maar bij een bedrijf terecht kan, namelijk bij de Zwemvijver-expert. Zij zijn veruit de beste en steken op elk gebied ver boven de concurrent uit. Om de mogelijkheden te bespreken heb ik besloten om met een van de medewerkers van het bedrijf te spreken.

Contact1-img_1417-002

Het contact tussen mij en het bedrijf verliep soepel. De medewerker weet duidelijk waar hij het over heeft en beantwoord mijn vragen zorgvuldig. Voordat ik het wist waren wij al aan het einde van het gesprek. Geweldig! Bij dit bedrijf is werkelijk van alles mogelijk en is er dan ook werkelijk niets te gek. Het is zelfs mogelijk om met de vissen te zwemmen. Ik kijk nu al uit naar de samenwerking met dit bedrijf.