Warm en knus dankzij onze Remeha Calenta cv ketel

Nu dat het buiten kouder begint te worden zal je vast en zeker de verwarming al wel een keer hebben aangezet…

Ook ik wilde van de week de verwarming aanzetten omdat het toch echt te koud werd in huis. Na een half uur merkte ik dat het nog steeds niet warmer werd in huis waardoor ik de verwarming wat hoger wilde zetten. Pas toen merkte ik dat de verwarming helemaal geen reactie gaf en de verwarming zelf was ijs en ijskoud. Balen aangezien het laat in de avond was en ik er niet op zit te wachten om zo de rest van de winter zo te moeten zitten. Zodoende ben op het internet gaan zoeken naar tips wat ik hieraan kan doen, hierdoor wist ik dat ik een Remeha Calenta op zolder had hangen. Uiteindelijk de conclusie gemaakt dat ik het beste bij Holland warmte een afspraak kan maken.

warm

Snel geregeld!

Diezelfde avond zat ik er niet op te wachten om nog mensen over de vloer te krijgen. Hierdoor ben ik maar naar bed gegaan en heb ik ervoor gekozen om de volgende dag contact op te nemen met Holland warmte. Zo gezegd zo gedaan, met nog geen vijf minuten later had ik al een afspraak gemaakt voor diezelfde dag. Ik had ze al doorgegeven dat wij een Remeha Calenta cv ketel hebben, dan konden ze daar in ieder geval al rekening mee houden. Tijdens het bekijken van de cv ketel werd het voor mij duidelijk dat deze aan vervanging toe is…..

image-5