Vastgoedhandelaar

Verkopen van een pand

Of je nu een villa hebt met zwembad, een winkelpand, een appartement of een rijtjeshuis, het is altijd mogelijk om aan de vastgoedhandelaar je pand snel te verkopen. Natuurlijk zijn er wel bepaalde voordelen waarvan je geniet, zo is een dure makelaar inschakelen niet nodig en wordt er snel en professioneel gehandeld. Door de verkoop profiteer je ook van de huizenprijzen die zijn gestegen de laatste jaren, en bij koop van een andere woning een snelle afwikkeling zodat je niet met dubbele lasten komt te zitten.

Vastgoedhandelaar

Direct actie bij interesse

Wanneer je gebruik wilt maken van een vastgoedhandelaar, wil je snel uitsluitsel of jouw woning of pand aantrekkelijk is om te verkopen. Vaak heb je binnen 24 uur, al een indicatie wat je woning of pand op zou kunnen leveren bij verkoop. Binnen 2 dagen ontvang je een definitief bod op je woning, op deze manier ben je niet weken in spanning aan het wachten op het bod wat je krijgt. Ga je akkoord met het bod, dan wordt de officiële koopakte opgesteld. Bij de notaris vindt de overdracht plaats, zodat alles officieel is geregeld.

Jarenlange ervaring

Natuurlijk wil je bij de verkoop van een woning of een pand in zee gaan met een ervaren vastgoedhandelaar, cito-vastgoed.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring. Velen zijn je al voorgegaan met het verkopen van hun panden, vaak staan mensen versteld van de hoogte van het bod in positieve zin. Over de betrouwbaarheid hoef je geen zorgen te hebben, alles wordt officieel vastgelegd bij de notaris.