Rode rozen uit Nederland

Rode rozen uit Nederland

De roos is de bekendste bloemensoort ter wereld en staat bekend om zijn elegante uiterlijk. Deze bloem wordt op veel plekken gekweekt, maar de rozen met de hoogste kwaliteit komen uit Nederland. De Nederlandse kwekers staan bekend om het kweken van hoge kwaliteit bloemen. In de rozen familie is er vervolgens ook een favoriet, namelijk de rode roos. Rode rozen worden vaak gegeven om de liefde te uiten. Zo is een boeket met rode rozen een erg populair cadeau tijdens Valentijnsdag. Er zijn honderden verschillende rode roossoorten. Zo heb je rozen met een korte of lange steel en is de rozenknop ook erg verschillend per roossoort.

De Red Naomi roos

De rode roossoort met de hoogste kwaliteit is de Red Naomi. De steel van deze roos kan wel 70 centimeter lang worden en de knop bloeit erg mooi uit. Daarnaast staat de rode roos ook erg lang op de vaas. Als een boeket met Red Naomi rozen goed wordt verzorgd, kan deze makkelijk langer dan 14 dagen staan. Deze roos wordt ook gekweekt door verschillende Nederlandse kwekers en kan daarom erg vers geleverd worden. Een boeket met Red Naomi rozen is dus een prachtig cadeau om te ontvangen, maar ook om te geven. Met dit cadeau kan je pas je liefde echt goed uiten.

Hoeveel rode rozen?

Ben je van plan een boeket rode rozen aan iemand te geven? Kijk dan goed naar de hoeveelheid rozen in het boeket. Een hoeveelheid rode rozen heeft namelijk een betekenis. 10 rode rozen geef je aan je partner, wanneer je wilt laten weten dat de relatie perfect is. 15 rozen geef je, wanneer je je excuses aan iemand wil aanbieden. En wil je weten dat je extreem veel van iemand houdt? Geef dan een boeket met 100 rozen, dit staat namelijk voor onvoorwaardelijke liefde.