raamstickers

Maak je eigen sticker

Of je nu een bedrijf bent of een particulier, raamstickers kunnen overal voor gebruikt worden. Leuk in de kinderkamer als decoratie, maar ook als je een winkel hebt. Met een raamsticker bij een winkel kun je voorbijgangers duidelijk maken wat voor producten of diensten je aanbiedt, je kunt bij plakhetzelf.nl zelf een sticker ontwerpen in de online ontwerper, hierdoor heb je altijd de sticker die precies is zoals je wenst. Je hebt de keuze uit een aantal verschillende soorten stickers voor het raam.

Teksten of afbeeldingen

Tegenwoordig is het ook leuk om teksten aan te brengen op de ramen, is er een actie tijdens de uitverkoop of een leuke tekst op je raam thuis. De teksten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, leuk om dit aan je interieur aan te passen of de kleuren van je onderneming. Spreuken doen het ook erg goed op ramen, voor thuis kun je bij de voordeur raamstickers aanbrengen met bijvoorbeeld het huisnummer eruit gesneden. Eigenlijk kun je er heel veel leuke dingen mee doen, zowel zakelijk als particulier.

raamstickers

Inkijk bij de voordeur

Vaak heeft een voordeur een grote glazen ruit waardoor je naar binnen kunt kijken, erg veel privacy heb je dan niet. Met het gebruik van raamstickers heb je wel de privacy die je wenst, en je kunt er ook leuke teksten of figuren uit laten snijden. Zo heb je niet alleen privacy, maar je voordeur ziet er ook nog eens veel leuker uit. Ontwerp je eigen unieke sticker in de online ontwerper bij plakhetzelf.nl en maak de perfecte sticker.