Kunt u uw goederen opslaan in een brandwerende kluis?

Een brandwerende kluis, hoe u het ook wendt of keert, het is belangrijk om in uw bedrijf aanwezig te hebben. Of het nu voor een groot of een klein bedrijf is, het is nodig. Ik moest onlangs voor mijn werkgever op zoek naar een nieuwe brandwerende kluis voor het bedrijf omdat die van ons dus gekraakt was. Door wie weten we nog niet maar het onderzoek loopt nog, maar wat erin lag zijn we dus kwijt. Op de site mustangsafes.be verkopen ze dus een brandwerende kluis, meerdere soorten brandwerende kluizen voor meerdere doeleinden waaronder een archiefkast, geldkluis en privé kluis. Ik zocht een brandwerende kluis die bij ons past, waar wij wat aan zouden hebben. Ik heb gekozen voor een brandwerende geldkluis. U kunt kiezen tot welk bedrijf in de kluis zal worden geplaatst zodat u ook weet hoe groot deze dient te zijn. U kunt een brandwerendheid kiezen tot 120 minuten en ook het aantal benodigde legborden. Ze verkopen daar diverse merken van goedkoop tot duur. Ze verzenden de producten gratis vanaf de site, bieden een installatieservice, hebben mogelijkheden tot maatwerk, hebben jarenlange ervaring. Naast de brandwerende kluis verkopen ze ook inbraakwerende kluizen, sleutelkluizen, laptopkluizen en ook gebruikte kluizen. Ze verkopen ook accessoires voor de diverse kluizen waar ze een aparte tab voor hebben op de site. Ze hebben ook een stukje sale waar u kunt kijken. Ze geven goede informatie vooraf en bieden hulp bij het kiezen. De verzending en levering zijn gratis, en de kluis kunt u ook op locatie afhalen maar daar dient u eerst een afspraak met ze voor te maken want ze hebben geen showroom. Als u in Nederland woont kunt u ook bij ze terecht.

Een brandwerende kluis, ook belangrijk voor uw bedrijf?

Dan is deze website zeker een aanrader. Mijn werkgever is hartstikke tevreden met de keuze die ik heb gemaakt en daar ben ik heel blij mee want dat is niet zo makkelijk om voor elkaar te krijgen. De kluis hangt op een veilige plek en is niet zo makkelijk te kraken als de vorige. De code is ingesteld en alleen de mensen die er in mogen kunnen er in, zo kunnen we alles een beetje in de gaten houden.

Ook interesse in een brandwerende of andere kluis?

Dan is deze website zeker een aanrader want:

  • Ze bieden diverse kluizen voor diverse doeleinden aan.
  • Ze hebben een goede service, ook voor installatie.
  • Ze leveren snel en gratis en zijn heel kundig in wat ze kunnen.

Een brandwerende kluis is gewoon hartstikke nodig, zeker in een bedrijf. Er kan altijd een medewerker of buitenstaander van het bedrijf zijn die slechte intenties heeft die de kluis probeert te kraken en het geld mee probeert te nemen. Neem een kijkje op deze site, wij raden het van harte aan, u zult er geen spijt van krijgen! Bekijk het aanbod van deze site daarom vandaag nog even omdat u zult zien dat u hier een ruim aanbod kunt vinden. Bestellen is heel eenvoudig want met een paar klikken op uw muis kunt u uw order doorgeven.