Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen in onze tuin

Sinds kort hebben wij een stukje kunstgras laten leggen in onze tuin. BehalveKunstgras laten leggen dat dit van zeer mooie kwaliteit is gemaakt, zie je het verschil niet van kunst of echt. Onze kinderen vinden het in de zomer altijd heerlijk om een badje in de tuin te hebben staan. Helaas was het elke keer maar van korte duur, dat zij hiervan gebruik konden maken. Meestal kwam er een scheur in de bodem als zij te hard in het water sprongen. Gelukkig zijn deze badjes tegenwoordig niet echt duur meer, maar om elk jaar een ander model te kopen, gaat wel veel geld kosten. daarom zijn wij naar de mogelijkheden gaan kijken, om langer dan één seizoen met zo een bad te kunnen doen. 

Een fraai stuk kunstgras laten leggen om een bad op te kunnen zetten

 

Kunstgras laten leggenMeteen hadden wij via het internet gezocht naar de mogelijkheden om iets onder ons bad te kunnen leggen. Hier kregen wij meerdere vlonders te zien, maar daar waren wij niet echt naar op zoek. Wij wilden iets hebben waar je buiten het seizoen ook iets aan zal hebben. Wij dachten meer aan een grasveld, maar ook daar zagen wij in éérste instantie van af. Want deze moet je elke keer gaan maaien en als wij ergens een hekel aan hebben, dan is dat het wel.

Eenmaal op de website van Topkunstgras terecht gekomen hebben wij onze ogen uitgekeken. Wat hadden zij hier een enorme keuze. Allemaal gemaakt van zeer goed materiaal. Dit zachte, maar robuuste materiaal werkt schok- en stootdempend. Precies wat wij nodig hebben om ons bad te beschermen tegen scherpe stenen of randen. Inderdaad hebben wij nu veel langer plezier met een bad, dan voorheen. Is het geen bad weer dan kan hier een tent op staan en anders maken de honden hier wel een slaapplaats van. Wil jij ook kunstgras laten leggen, neem dan contact op met dit bedrijf.