Beddenwinkel Enschede

Het perfecte bed met een bijpassend kussen

Als je een boxspring wilt kopen, is het belangrijk om er één te kiezen die echt bij jou past. Daarom is het handig om een brede keuze te hebben, waardoor er voor iedereen een boxspring tussen zit. De boxspring zal dan voldoen aan jouw wensen en eisen.
Het is belangrijk om er één te vinden die van een hoge kwaliteit is en die vooral voor een hoop comfort zorgt. Aan welke merken zou je kunnen denken die comfort en kwaliteit brengen? Cinderella, Boxholm en Sunday komen dan al gauw naar voren.
Wat zijn de individuele voordelen van deze merken?

Verschillende merken met comfort

Voor een boxspring Almelo zit je met deze merken goed.
Sunday Boxsprings is ontworpen om te zorgen dat jij elke ochtend wakker wordt met een ‘’zondagsgevoel’’. Ze hebben een goede ondersteuning, een heerlijke comfort en ideale ventilatie, waardoor het een prachtige optie kan zijn.
Het mooie aan de Cinderella boxsprings is dat ze zijn uitgevoerd met een antislip. Deze antislip zorgt ervoor dat het matras niet alle kanten op schuift. Dit kan vooral heel handig zijn bij een elektrisch verstelbare uitvoering.

Als laatste heb je dan ook de Boxholm boxspring. Deze boxsprings beschikken over een stalen frame. Hierdoor is het bed enorm stevig en kan het een gewicht tot 150 kilo aan. Daarbij is de boxspring elektrisch verstelbaar en wordt het voorzien van een draadloze verbinding en een pullback-systeem.

Goed kussen bij een goed bed

Naast het bed zelf is het enorm belangrijk om een goed kussen aan te schaffen. Gelukkig kun je dat ook doen bij een Beddenwinkel Almelo.
Door deze aan te schaffen, zal je hoofd niet te ver naar voren, achter of opzij buigen.
Het is verstandig om een kussen te kiezen, waarbij je hoofd in een rechte lijn ligt met de ruggengraat. Hoe zit het met de hardheid van het kussen?
Dat verschilt per persoon. Het is wel gebleken dat buik- en rugslapers vaker een zacht kussen hebben en zijslapers vinden een harder kussen fijner.