Barkruk in hoogte verstelbaar

Een verstelbare barkruk koop je hier

Er zijn verschillende soorten barkrukken. Ze zijn onder te verdelen in een met een vaste hoogte en een waarvan de hoogte verstelbaar is. Ben jij op zoek naar een barkruk in hoogte verstelbaar? Zoek dan niet verder want bij barkrukoutlet.nl ben je aan het juiste adres. 

Stel je voor je hebt een kookeiland, dan is het zeker een aanrader om te gaan voor een barkruk waarvan de hoogte verstelbaar is. Aan de hand van de gasveer kun je de hoogte van de kruk makkelijk verstellen. Dus je kunt het precies instellen op hoogte die jij fijn vindt. Let wel op dat de gasveer uit veert naar 79 cm, maar vanwege het gewicht de kruk terugkomt naar 75cm.

Voor wie geschikt?

Een verstelbare barkruk is handig voor als je een kookeiland of bar hebt. Heb je nog jonge kinderen? Dan is het zeker aan te raden om voor een vaste barkruk te gaan. Deze is namelijk net iets stabieler en zeker een beter alternatief als je kinderen hebt of al op leeftijd bent. 

Barkruk Outlet heeft een uitgebreid aanbod als het gaat om barkrukken en het is dus zeker de moeite waard om het een keer op de website te bekijken. Staat jouw favoriet er niet meer bij? Neem dan gerust contact op, ze helpen je graag verder op weg en indien kunnen ze de barkruk ook op maat laten maken.