Een moderne uitstraling dankzij een beton cire vloer

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer en je een moderne uitstraling in je woning wilt creëren of juist wil handhaven, dan is een klassieke houten vloer niet het beste idee. Houten vloeren zijn populair, maar het zijn ook vloeren die de nodige nadelen met zich mee brengen. Als je kiest voor echt hout, dan moet je ieder jaar flink wat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Verder zijn houten vloeren niet kras en slijtvast. Dus alle meubelen moeten worden voorzien van filtjes, zodat het hout niet beschadigd raakt. Een oplossing zou zijn om niet voor hout te kiezen maar laminaat. Maar dan blijf je qua uitstraling wel in de houtsferen zitten. Als je juist in die sfeer wilt blijven zitten, dan zou laminaat een goede optie kunnen zijn. Het is vaak goedkoper en makkelijker te onderhouden. Of het slijt en krasvast is, dat is altijd maar de vraag. Je hebt verschillende soorten laminaat en niet iedere versie is natuurlijk van dezelfde kwaliteit. Maar het blijft toch altijd een goedkope optie. In die zin is laminaat prima voor een appartement of een huurwoning waar je niet lang woont. Het is makkelijk te leggen je hebt er qua onderhoud weinig omkijken naar. Daardoor is het dus ook meteen niet de meest opzienbarende vloer. Het is geen vloer die een woning echt karakter geeft. Als je in een koopwoning woont en deze woning helemaal naar eigen smaak wilt inrichten, dan zijn hout en laminaat beide misschien wel niet de beste opties. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie beton cire vloer van Erik Spakman. Een beton circe vloer is naadloos en bedekt de vloer dus op een hele mooie, strakke en uniforme manier. Een beton cire vloer is dan ook ideaal om een strak en modern uiterlijk te creëren. Als je gaat voor een minimalistisch interieur met grote en robuuste meubelen, dan is een beton cire vloer een uitstekende optie. Erik Spakman is dan ook de uitgewezen specialist om deze vloer te realiseren. Indien je meer wilt weten over deze beton cire vloer en de mogelijkheden die een dergelijke vloer biedt, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van erikspakman.nl. Via deze site kun je via de nodige foto’s goed zien wat het effect van een beton cire vloer heeft op de sfeer en uitstraling in je woonkamer of eetkamer. Kijk dan ook gerust eens op de site voor meer informatie. 

Laat de beton cire vloer leggen door Erik Spakman

Als je een beton cire vloer wilt laten leggen, dan kun je dat laten doen door Erik Spakman. Je weet dankzij zijn expertise dat alles mooi en strak zal worden gerealiseerd. Daardoor heb je na de werkzaamheden van Erik Spakman een hele mooie strakke beton cire vloer. Qua onderhoud heb je geen kind aan deze vloersoort en je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over slijtage of krassen. Naast de mooie uitstraling, is het ook een hele praktische vloersoort. 

Neem contact op via erikspakman.nl

Als je gebruik wilt maken van de diensten van Erik Spakman, dan kun je via de site contact opnemen. Tevens vind je op de site informatie over andere diensten zoals: 

  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Buitengevel stucwerk