Een licht gezoete buitendorpel van Belgisch hardsteen direct online!

Een buitendorpel Belgisch hardsteen (licht / blauw) gezoet: Een prachtige buitendeurdorpel, ook wel buitendeur dorpel / buitendeurdorpel genoemd, van prachtig Belgisch hardsteen (Arduin) met gezoete afwerking; De echte blauwe steen uit Henegouwen. Een natuurlijke en levendige blauwgrijze kleurtint met fossielen en (soms) fijne witte aders aan het oppervlakte. In combinatie met de gezoete afwerking (mat) erg sfeervol. Gezoet hardsteen wordt ook wel eens aangeduid met ‘licht gezoet’ en ‘blauw gezoet’, dit om het onderscheid met ‘donker gezoet Belgisch hardsteen’ te verduidelijken. De dorpel is ‘schuin aflopend’ naar buiten toe.

NATUURSTEENvakman

De buitendeurdorpel van Belgisch hardsteen (licht / blauw) gezoet is bij NATUURSTEENvakman.nl direct online verkrijgbaar in de volgende afmetingen; 11,4×4 cm, 11,4×5 cm, 11,4×6 cm, 11,4×8 cm en 11,4×10 cm. En daarnaast kunt u iedere afmeting online bestellen tot een maximale lengte van 230 cm. Wanneer u de lengte invoert (in cm) en op ‘bereken’ klikt wordt de exacte prijs direct getoond. In onze eigen natuursteen zagerij staat een team vakmannen voor u klaar. Een onderdorpel voor de buitendeur van Belgisch Hardsteen bij NATUURSTEENvakman.nl!

 

 

Meer informatie over Belgisch hardsteen

Hardsteen is een algemene noemer voor een kalksteen met een blauwgrijze kleur. Deze natuursteen soort betreft een afzettingsgesteente en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van fossiele insluitingen, oftewel diertjes met een kalkskelet. Ook kan de blauwe hardsteenlaag soms witte aders bevatten. Soms zijn ook de versteende fauna resten zichtbaar aan het oppervlakte, wat zorgt voor een bijzondere en natuurlijke uitstraling van uw buitendorpel. Bij NATUURSTEENvakman betreffen zijn alle hardsteen producten vervaardigd uit topkwaliteit Belgisch hardsteen. België is een grote leverancier van hardsteen dat met name in de Ardennen gewonnen wordt.