logo_tegelmax

De voordeligste vloeren in Enschede vind je bij Tegelmaxx

badkamer-inspiratieBen je op zoek naar tegels Enschede om een bedrijf in Enschede te vinden die voordelige prijzen hanteert voor de vloeren die zij aanbieden? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van Tegelmaxx. Dit bedrijf hanteert namelijk erg voordelige prijzen voor de mooie vloeren die zij aanbieden. 

Zeer veel tevreden voorgaande klanten

Toen ik zelf samen met mijn vriendin op het internet op zoek ging naar tegels Enschede kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven die tegels aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal website had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van tegelmaxx mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een groot assortiment aanbiedt en voordelige prijzen hanteert voor de vloeren die zij aanbieden. Er zijn op het internet ook zeer veel positieve reviews te vinden van voorgaande klanten die erg tevreden over de aankopen die zij bij dit bedrijf hebben gedaan. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot een bezoek aan de showroom te brengen. 

 

Zeer tevreden over de aantrekkelijke prijzen en goede service 

In de showroom werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid door een van de verkopers van het bedrijf geholpen. Nadat we een aantal vloeren hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloot ik om over te gaan tot na aankoop. de vloer werd erg snel geleverd en was gemakkelijk om te leggen.