logo-bouw-handel

Bouw-handel is veruit de beste

Afgelopen weekend hebben wij bij Bouw-handel onze producten besteld. Al gauw kwamen de rookkanalen binnen en hebben wij de producten direct geïnstalleerd. Geweldig bedrijf! Hier gaan wij dan ook zeker vaker terug komen. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe ik bij Bouw-handel ben gekomen.

Ervaringopstand7

Mijn vader werkt in de bouw en installeert regelmatig kachels. Voor onze nieuwe huis wilden wij dit ook hebben. Hier wilde mijn vader mee helpen om te installeren. Hij vertelde mij dat ik bij Bouw-handel moest zijn voor de producten die ik nodig had. Zelf heeft hij nog een mooie kachel voor ons thuis staan en moeten wij die alleen ophalen. Naast een kachel hebben wij een rookkanaal nodig die de lucht veilig wegleidt. Het leek mij verstandig om het bedrijf te bezoeken op het internet dat mijn vader heeft aangeraden. Van hem kreeg ik ook de juiste maten mee.

Contactopstand3

De website is zeer overzichtelijk en duidelijk. Het is voor mij dan ook makkelijk om het juiste product aan te vinken. Toch had ik nog enkele vragen over het product dat ik ga bestellen. Zelf ben ik hier namelijk niet mee ervaren en wil ik niets fout doen. Daarom heb ik contact opgenomen met een van de medewerkers van het bedrijf. Het contact verliep overigens soepel. De medewerker is zeer vriendelijk en staat mij gedurende het gesprek netjes te woord. Daarnaast denkt hij graag mee en luistert hij goed. Dit is zeer fijn en heb ik gelijk het juiste product besteld. Super!