Beton cire trap

Er is een belangrijk onderdeel van renoveren die mensen vaak op het laatste moment doen: de trap. De meeste mensen maken niet genoeg tijd vrij voor het uitkiezen van een trap. Dit terwijl de trap juist de blikvanger in een ruimte is. De uitstraling van de trap speelt dus een enorme rol in het huis. Het is daarom van belang om een fijne en mooie trap uit te kiezen. In dit artikel gaan we een trap toelichten om jou te helpen bij je keuze voor een nieuwe trap. Je kunt beton cire aanbrengen op de trap. Maar wat is dit precies? En waarom zou je voor deze trap kiezen?

Wat is beton cire?

Beton cire is een beton voor badkamers, vloeren, trappen en wanden. Het is een decoratief beton dat je tegenwoordig in veel woningen terug kunt vinden. Beton cire wordt helemaal gestuukt aangebracht. Hierdoor krijg je een unieke en stoere look in huis. Daarnaast geeft het ook een natuurlijke en warme look in huis. Beton cire aanbrengen op de trap is dus een mooie toevoegingen in huis. Het is hierbij wel belangrijk om een professional in te schakelen. Deze plakt de trap af en zet de treden in primer. Wanneer de trap droog is, wordt de eerste laag beton cire aangebracht. Er worden in totaal twee lagen aangebracht, wat de trap een unieke en stoere look geeft.

Voordelen

Ten eerste past de look van beton cire helemaal bij de huidige woontrends. Daarnaast kun je voor eindeloos veel kleuren kiezen. Je kan de beton cire trap dus helemaal personaliseren, zodat deze perfect bij de vloer en de rest van het interieur past. Op deze manier wordt je huis een mooi geheel. Tot slot duurt het niet heel lang om de trap te leggen. Afhankelijk van de trap duurt het ongeveer 3 à 4 dagen om een beton cire trap te leggen.