logo

Zeer goede kozijnen in Wijchen bij Timmerbedrijf van de Valk

kozijnenMijn moeder is een aantal weken geleden verhuisd naar haar nieuwe woning in Wijchen. De woning die zij had gekocht moest echter nog wel gerenoveerd worden.We gingen onder andere op het internet op zoek naar kozijnen Wijchen omdat de kozijnen van de woning erg verrot waren. 

 

Zeer veel bedrijven bij ons in de buurt dat kozijnen maken 

Toen we op het internet op zoek gingen naar kozijnen Wijchen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat kozijnen maken en plaatsen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Timmerbedrijf van der Valk ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en overzichtelijk. Ook bevat de website zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Zo staat er op de website onder andere vermeld dat het echte hout kenners zijn en zij passie hebben voor hout. Hierdoor biedt het bedrijf kozijnen aan van een erg goede kwaliteit. Dit sprak ons beide erg aan waardoor mijn moeder besloot contact met dit bedrijf op te nemen. 

 

Een zeer mooie uitstraling door de nieuwe kozijnen 

Mijn moeder werd vervolgen zeer uitgebreid te woord gestaan en rekenen erg goed advies. Na het gesprek besloot zij om over te gaan tot een aankoop. De kozijnen werden al erg snel door het timmerbedrijf gemaakt, geleverd en gemonteerd. Door de nieuwe kozijnen ziet de woning er een stuk beter uit. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over dit timmerbedrijf.