Roukens en van gaalen keukens logo

Tip voor mooie keuken in Ede

rsz_roukens__van_gaalen_showroomBen je op zoek naar keuken Ede? Dan ben je bij Roukens en van Gaalen aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt namelijk erg mooie keuken aan in veel verschillende stijlen. 

Een eigen ontworpen keuken bij Roukens en van Gaalen

Toen ik op het internet op zoek ging naar keuken Ede kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven bij mij in de buurt die keukens aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Roukens en van Gaalen mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf keukens aanbiedt van veel verschillende stijlen en deze keukens speciaal voor de klant worden ontworpen. Dit sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een gesprek. 

Zeer tevreden over het uitgebreide gesprek 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en kon ik al erg snel terecht om kennis te maken. We hebben het tijdens het gesprek uitgebreid gehad over mijn persoonlijke wensen en vervolgens werd er een offerte opgesteld. De offerte sprak mij erg aan waardoor ik besloot om over te gaan tot een aankoop. De keuken werd vervolgens een aantal weken later geleverd en geplaatst en ik ben zeer tevreden met het mijn nieuwe keuken.