Logo-Beddenspecialist-Hendriksen

Tip voor een goede boxspring in Dordrecht

hendriksenMijn moeder had de laatste tijd aardig veel last van haar rug. Het leek ons daarom ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar waterbedden Breda om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die goede bedden aanbiedt. 

 

Terecht gekomen op de website van Hendriksen Slaapcomfort

Toen we op het internet op zoek gingen naar waterbedden Breda kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven die boxsprings aanbieden. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hen bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Hendriksen Slaapcomfort ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf zeer goede kwaliteits bedden en boxsprings aanbieden. Op het internet vonden we ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten is zeer tevreden zijn over de aankopen die zij bij dit bedrijf hebben gedaan. Dit sprak ons beide super erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom van het bedrijf te brengen. 

 

Zeer tevreden over het nieuwe bed van hendrikse Slaapcomfort 

 

In de showroom werden we erg vriendelijk ontvangen en zeer uitgebreid geholpen door een van de verkopers van het bedrijf. Nadat we een aantal bedden met elkaar hadden vergeleken besloot mijn moeder om over te gaan tot een aankoop. Het bed ligt erg prettig en mijn moeder heeft geen last meer van rugklachten. Daarom zijn we ook erg tevreden over Hendriksen Slaapcomfort.