Eigen zwembad

Polyester zwembaden van Starline

Bij Bodyfit kun je terecht voor de polyester zwembaden van Starline. De unieke lijn van monoblock zwembaden biedt een instapklaar concept. De zwembaden kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De zwembaden bestaan uit een stuk, inclusief een inlooptrap.

Polyester zwembaden van Starline: voor iedereen een geschikt zwembad

De polyester zwembaden van Starline zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Je kunt kiezen uit diverse afmetingen, inlooptrappen en kleuren. Hierdoor kun je zelf eenvoudig jouw droomzwembad samenstellen. Helemaal naar jouw wensen. Starline heeft verschillende lijnen. Zo kun je kiezen voor de Nexxt line, de exclusieve high end lijn of juist voor de strakke eenvoud van de Nova Line. De Dynamic line bevat de grootste zwembaden uit de collectie met afmetingen van maar liefst 11 meter. De Carre line biedt klassieke en tijdloze zwembaden. Met deze vier lijnen kun je zeker een zwembad vinden dat past bij jouw wensen.

Polyester zwembaden van Starline

De voordelen

Polyester zwembaden van Starline hebben verschillende voordelen. De zwembaden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit polyester. Dit materiaal is makkelijk te onderhouden en vriendelijk voor huid en milieu. Door de warmte isolatie wordt energie bespaard. De constructie is uiterst betrouwbaar door het gebruik van Vinylester. Vinylester is een soort polyester wat heel geschikt is voor gebruik in zwembaden.

Zwembad

Laat je adviseren door Bodyfit

Bodyfit is officieel dealer van Starline. Voor de complete lijn polyester zwembaden kun je hier terecht. Bezoek de showroom in Zeewolde en laat je informeren over de mogelijkheden. De adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Ook voor andere wellness producten kun je hier terecht. Sauna’s, infraroodcabines, stoombaden of bubbelbaden, bij Bodyfit vind je het beste wat op de markt verkrijgbaar is. Zwembaden worden bij je thuis geleverd en geïnstalleerd. Zo kun je direct gebruik maken van je zwembad. Wil je ook geen omkijken hebben naar het onderhoud? Informeer dan naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract.