Limoenplant kopen

Lees hier over hoe een limoenplant kopen. Bij Tropic trees, binnenkort in Hengelo, kun je terecht voor veel tropische planten, want het bedrijf heeft een groot assortiment. Een limoenplant is altijd mooi om te zien, en is een winterharde plant. Het blad is een beetje vettig of leerachtig net zoals bij laurier. Ook zonder dat de plant vruchten heeft is het mooi, maar extra mooi is natuurlijk de tijd van het jaar dat er groene limoenen inzitten. Lees in deze tekst meer over de planten van Tropic trees, die altijd goed gezond zijn en door heel Europa bezorgd kunnen worden.

Tropic trees uit borne heeft het

Niet alleen voor een limoenplant kopen kun je goed bij Tropic trees terecht. Je kunt daar terecht voor olijfboompjes eventueel met een gladde stam. Zie het als een soort van Bonsai. Dit geldt ook voor een vijgenboompje, citrusboom, of palm wat Tropic trees in het assortiment heeft. Aangezien Tropic trees veel tevreden klanten heeft hebben zij een beoordeling van 9.2 uit 10. Dat is afgezien van hoe mooi die boompjes kunnen staan in bijvoorbeeld een bedrijfstuin. Lees verder over bedrijfstuinen die veelal minder mooi zijn dan tuinen bij woningen.

Bedrijfstuinen kunnen net zo mooi worden…

Het druipt er vanaf dat bedrijfstuinen onderhoudsvrij moeten zijn. In het voorjaar een ploeg erin, dat kan een ploeg zijn van de sociale werkvoorziening, en dan hebben zij een uur de tijd en dan moet het klaar zijn. Hierdoor hebben al die bedrijfstuintjes dezelfde struiken wat het saai maakt. De oplossing is een limoenplant kopen, en die tezamen met een palmboompje en vijgenboom in die bedrijfstuin plaatsen. Het onderhoudsarme blijft, maar het is gelijk een bijzonder aanzien. Bedrijfstuintjes hoeven dus niet allemaal hetzelfde te zijn zonder dat er vele malen per jaar urenlang een ploeg met hoveniers in moet. Bekijk bij Tropic trees wat er in jouw bedrijfstuintje past.