Licht in het donker

De sfeer van een ruimte wordt bepaald door het licht. Daarom is het van groot belang dat je de juiste soort verlichting kiest. Voor een bureau heb je een heel ander soort lamp nodig dan in de tuin, vooral omdat je aan je bureau over het algemeen andere handelingen verricht dan in de tuin. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de lamp die je gebruikt in de slaapkamer, dan wel in de gang. En ook in de tuin is de juiste lichtvoorziening natuurlijk van groot belang. Bij 12wonen worden voor alle denkbare scenario’s lichtbronnen aangeboden. Variërend van allerlei soorten lampen, tot kaarsen en toebehoren. Ook voor allerlei benodigdheden voor de open haard kun je eenvoudig terecht bij 12wonen.Kortom; 12wonen begrijpt het onderscheid tussen verschillende lichtbronnen op verschillende momenten en biedt daarom verlichting aan voor allerlei verschillende ruimtes en situaties, van een romantisch etentje tot aan een avond hard studeren.

Stoer en staand
Met een vloerlamp kun je een ruimte een bepaalde uitstraling geven. Op 12wonen.nl vindt je verschillende soorten vloerlampen. De vloerlampen zijn over het algemeen grote lichtbronnen, waar in de meeste gevallen een dimmer op zit, zodat je de hoeveelheid licht kunt aanpassen aan de situatie.

Aan het plafond
Boven de keukentafel, in de hal of in de slaapkamer. Een hanglamp is geschikt voor talloze situaties en is verkrijgbaar in evenveel modellen. Klassiek gevormde hanglampen, of juist industriële modellen, bij 12wonen worden hanglampen in alle soorten en maten aangeboden.

Op de grond
Een lampenvoet ondersteunt de lamp en maakt het mogelijk om de lamp op iedere gewenste plek in je woning of kantoor te plaatsen. Als je een lampenvoet hebt gekozen, kun je zelf beslissen welke lampenkap je het mooist vindt passen en op die manier heb je de mogelijkheid om je eigen unieke lamp te creëren.

Aan het bureau
Om goed te kunnen studeren, om te werken, puzzels te maken of om kerstkaarten te schrijven in de donkere dagen. Een goede verlichting aan je bureau komt altijd goed van pas. Bij 12wonen kun je een bureaulamp naar keuze vinden, die naast ontzettend praktisch, ook een stijlvolle toevoeging aan jouw werkruimte is.

Voor de sfeer
Wanneer jouw woning over een open haard beschikt, dan is dit vaak een mooie centrale plek in de ruimte. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de open haard, moet deze goed onderhouden worden. Hiervoor biedt 12wonen een vierdelige haardset aan, die bestaat uit een schep, veger, poker en een grijper.