Sierbeton

Leuke tuinbanken op het internet gezien

Sierbeton

Leuke webshop

Een tijd geleden vond ik een erg leuke webshop waar ik ook tuinbanken heb zien staan. Als ik zeg tuinbanken, dan denk je waarschijnlijk aan een tuinset met een tafel en een bank. Maar deze banken zijn anders! Het is meer een soort detail voor in de tuin, waar je ook op kunt zitten! Deze banken voor in de tuin van Sierbeton, zijn natuurlijk van beton gemaakt. Dat past bij mij in de tuin erg goed, omdat ik meer van dit soort onderdelen heb. Het plastic wat erg goedkoop is en dat je bijna overal in de tuin ziet, is echt niets voor mij! Mijn tuin bestaat daarom voornamelijk uit steen, beton en wicker. Wij hebben gekozen voor een donkergrijze tuinbank van beton en het ideale is natuurlijk dat die online besteld werd. Zo werd de bank natuurlijk ook thuis afgeleverd en zaten wij niet met het verplaatsen van dat object! Scheelt weer met mijn rugpijn, natuurlijk.

Sierbeton

Snelle levering!

Onze tuin ziet er een stuk gezelliger uit, nu wij het hebben uitgebreid met de betonnen onderdelen. De levering was namelijk erg snel. Ik geloof dat wij drie dagen na de bestelling onze bank al in de tuin hadden staan! Hoe fijn is dat? De kwaliteit van de tuinbank is ook erg mooi. Zelf denk ik dat wij hier nog wel een aantal jaren veel plezier van gaan hebben.

Hebben jullie ook al eens iets besteld bij Sierbeton? En zo ja, wat hebben jullie besteld? Ik denk dat wij er binnenkort ook nog eens bloembakken van beton gaan bestellen!