gu10 LED lampen

Kies voor gu10 LED lampen

Met gu10 LED lampen van deze website kies je voor duurzaam, energiezuinig en mooie verlichting. De gu10 LED lampen zijn geschikt voor spots, gu10 geeft namelijk de fitting aan. Zorg wel dat je de juiste fitting hebt voor jouw spots, er zijn namelijk meerdere fittingen voor spots. Met gu10 LED lampen bespaar je een hoop ten opzichte van halogeen. LED gaat namelijk langer mee, de lampen hoeven niet eerst op te warmen en ze verbruiken minder energie. Het energieverbruik scheelt 80%, en dat kan flink schelen op je totale energierekening. Daarnaast is het fijn dat je direct licht hebt als je de lamp inschakelt. 

 

Met een lange levensduur

De levensduur van gu10 LED lampen is meerdere jaren. Dus als je twijfelt vanwege de prijs, houd er dan rekening mee dat je hierna voorlopig geen nieuwe gu10 LED lampen hoeft aan te schaffen. Tenzij je meer spots wil vervangen of nieuwe wil natuurlijk. Op deze website worden gu10 LED lampen aangeboden van een aantal merken. Dit zijn onder andere de grote merken zoals Philips en Calex, maar ook vind je er gu10 LED lampen van Lightexpert zelf en van Energetic. Sommige van de verkrijgbare spots zijn dimbaar. 

gu10 LED lampen

Dimbaar en gekleurd licht

Je kunt bij de meeste gu10 LED lampen kiezen voor wit licht of natuurlijk daglicht als het gaat om de kleur van het licht. Daarnaast is het voor de gu10 LED lampen van Calex ook mogelijk om gekleurd licht in te stellen via een app. De keuze is dus ruim voldoende. En als je meer dan 50 euro besteedt, wordt je bestelling gratis verzonden. Kijk hier voor meer lampen en informatie.