Goed adres om je biezen stoelen te herstellen

Wat was ik blij met de mogelijkheid om onze biezen stoelen herstellen. Eigenlijk waren wij al een tijd op zoek naar nieuw meubilair. Maar na een bezoek aan de zoveelste meubelzaak zonk de moed in onze schoenen. Wat waren de prijzen toch belachelijk duur, dit wilden wij niet aan nieuwe spullen uitgeven. Per slot zaten de meubels die wij nu in huis hebben nog goed, enige nadeel is dat deze aan het verslijten waren. Via het internet kwam ik op de site van B van Deenen de Stoelenmatter uit, onze rots in de branding.  

Weer een mooi interieur

Wat ben ik blij dat ik de stoelenmatter via het internet had gevonden. Zij hebben onze biezen stoelen mooi weten te herstellen en hoeven wij niet meer op zoek naar nieuwe. Tevens kan je hier ook terecht voor het herstellen van meubels van ander materiaal, te denken aan:

Biezen

Rotan

Papercord

Het is zelfs mogelijk dat wanneer je in de buurt van Nieuw-Vennep woont dat je meubels worden opgehaald voor reparatie.

Je kan wel zien dat mijn meubels door een echte professioneel zijn gerestaureerd. Maar ik ben wel bijzonder blij dat ik hier nog geen afscheid van hoef te nemen, zij hebben namelijk een speciale waarde voor mij.