Duo rolgordijnen tegen de laaghangende zon!

Je kent het wel, de koude winters zijn weer in het land, en je zit lekker warm onder een dekentje in de woonkamer. Super lekker, alleen heb je in de wintertijd altijd zo’n felle laaghangende zon en zie je net je programma op tv niet meer door de weerkaatsing op je scherm. Is dit een veel voorkomend probleem? Dan zijn de duo rolgordijnen perfect voor jou!

 

Warmte binnen of buiten houden

In de winter is het heerlijk om de warmte binnen te houden. Duo rolgordijnen dienen als goede isolatie om de warmte binnen te houden zodat je niet voor de vogels aan het stoken bent. Daarnaast zal in de zomer de warmte buiten blijven! Ook kan je de duo rolgordijnen zelf afstellen hoe jij dat wilt waardoor je er ook voor kunt zorgen dat ervan buitenaf niet naar binnen gekeken kan worden. Bepaal de sfeer in jouw kamer door te spelen met de lichtinval.

 

De duo rolgordijnen van Cirluna bestaat uit twee lagen stof waarvan de ene baan dichte stof is en de andere baan een transparante stof. Doordat deze twee lagen langs elkaar heen bewegen kan je spelen met de lichtinval. Daarnaast worden de duo rolgordijnen afgewerkt met een mooie aluminium bedieningsketting en kan je kiezen uit 25 verschillende kleuren. Met behulp van de kleurenstaaltjes kan je de kleur bepalen en testen of deze duo rolgordijnen de juiste kleur hebben om bij jou thuis in het interieur te passen. Ook de bovenbak van de gordijnen kunnen in verschillende kleuren gemaakt worden. Daarnaast kun je ook nog kiezen of je de duo rolgordijnen via de linker of rechterkant wilt bedienen. Dit wordt allemaal speciaal op maat gemaakt zodat de gordijnen perfect aansluiten in de desbetreffende kamer. Indien er nog twijfels zijn, neem dan gerust contact op voor extra informatie.