Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Bouw-handel de lichtkoepel specialist!

Dankzij Bouw-handel de lichtkoepel specialist wonen wij perfect! Ik zal in het kort uitleggen wat zij voor ons hebben gerealiseerd.

Voor een kleine drie maanden geleden hebben wij onze woning eindelijk kunnen kopen. In de eerste instantie was dit niet mogelijk aangezien ons budget niet toereikend was om het te realiseren. Dankzij onze hypotheek kon het op de laatste moment alsnog doorgaan! Je kunt natuurlijk wel nagaan hoe blij en enthousiast wij waren. Eigenlijk pas op het moment dat de sleuteloverdracht plaats vond, pas toen kon ons geluk niet meer op.

Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Druk aan het verbouwen

Nu dat wij ( nog steeds) druk bezig zijn met het renoveren van ons huis, komt het einde in zicht. Het enige wat wij nog willen aanpakken is de keuken. Dit heeft de vorige eigenaar in de garage geplaatst en nooit gedacht om hier een raam in te maken. Een donkere ruimte waar hoognodig iets aan gedaan moet worden. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet naar een oplossing.

Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Al vrij snel ben ik terecht gekomen bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist. Zij hebben een prachtig raam welke je kunt plaatsen op het dak van de garage. Dit kun je trouwens vrij eenvoudig zelf realiseren. Nadat ik had gezien dat de kosten hiervoor binnen ons budget valt, heb ik er ook meteen voor gekozen om te gaan bestellen. Afgelopen maandag heb ik een bestelling geplaatst en vanmorgen stonden zij met deze bestelling bij ons voor de deur!