Stapelbed

Bespaar ruimte met een stapelbed

Een stapelbed is een ideale oplossing als je twee kinderen in één kamer moet laten slapen, maar je hebt niet de ruimte voor twee bedden. Kinderen hebben op deze manier toch een comfortabele en goede slaapplek. Onze stapelbedden zijn vervaardigt uit het beste kwaliteit hout en voorzien van lattenbodems, en voldoen aan de strenge veiligheidsnormen die de EU heeft opgelegd. Uit bed vallen is niet mogelijk door de zijpanelen die zijn bevestigd aan het stapelbed.

Extra opbergruimte onder het bed

Een stapelbed creëert niet alleen meer mogelijkheden om te slapen, veel stapelbedden hebben tegenwoordig een extra opberglade onder het onderste bed. Speelgoed en andere spulletjes kunnen worden opgeruimd om de kamer niet alleen netjes te houden, maar ook ruimte te behouden. Kinderen hebben dan genoeg ruimte om te spelen in hun kamer en de kamer is altijd opgeruimd. Extra kasten zijn niet meer nodig, zo bespaar je ook nog eens op financieel gebied.

Extra bed in de vorm van een lade onder het bed

Een bed met een extra lade eronder die je ook kunt gebruiken als bed. Je kind kan er eenvoudig in slapen, je hoeft alleen maar in de avond de lade open te trekken. In de ochtend schuif je de lade dicht als de kinderen zijn opgestaan en je hebt weer alle ruimte in de kamer. Drie volwaardige slaapplaatsen voor kinderen die de ruimte innemen van een eenpersoonsbed. Geschikt voor een slaapfeestje of voor grote gezinnen.

Altijd een betrouwbaar massief houten bed

Hele grote gezinnen nemen vaak de keuze om één of soms wel meerdere stapelbedden in een kamer neer te zetten. Bij veel kinderen is het altijd een gevecht wie er bovenin mag slapen, wissel dit per week af en je hebt altijd tevreden en blije kinderen. De meegeleverde matrassen kun je dan iedere week wisselen, het is wel belangrijk dat ieder kind zijn eigen matras heeft. Heb je een extra bed onder het stapelbed vergeet dan geen extra matras erbij te nemen.