Bulthaup keuken

Bekijk hier onze Bulthaup keuken

Wij hebben in ons nieuwe huis een Bulthaup keuken en dat is geweldig! Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen dit merk kent, dus zal ik het uitleggen. Deze ontwerper is namelijk zeer hoog aangeschreven. Zij maken de mooiste design ontwerpen. Wil jij ook een fijne plek om te koken? Laat dan jouw eigen keuken ontwerpen! Bij ons zit er nu een mooi kookeiland in. Daarnaast verzorgt dit bedrijf ook aansluitende meubelstukken. Denk bijvoorbeeld aan barstoelen of andere eetkamer stoelen. Zij zorgen er echt voor dat deze ruimte in jouw woning een mooi geheel is. Daarnaast hebben zij ook veel kennis van accessoires. Zo kun je dus altijd een mooie ambiance creëren met hun advies. Zelf had ik maar weinig kennis van interieur. Maar ik weet wel wat ik mooi vind! Ik gaf dus mijn wensen aan en een nieuwe ruimte was geboren.

Bulthaup keuken

Altijd een unieke Bulthaup keuken

De sfeer is echt om over naar huis te schrijven. Jouw woning is uniek, omdat er geen ander is zoals jij hem hebt gemaakt. Met behulp van een Bulthaup keuken kun jij ook deze ruimte naadloos laten aansluiten bij jouw stijl. Voor ons was het erg relevant nog te weten welke verlichting geschikt was. Er zijn allerlei soorten lampen. In verschillende kleuren, met verschillende sterktes en natuurlijk meerdere soorten techniek. Wij hebben nu mooie hanglampen met warm licht boven het kookeiland. Door witte ledverlichting krijgen de muren een strakke design look. Zonder Bulthaup was ons dit nooit gelukt!

 

Bulthaup keuken

Accessoires kiezen

Als jij hier ook een keuken laat ontwerpen, kun jij allerlei accessoires kiezen. Zo is een ingebouwde standaard voor koken boeken echt ideaal. Daarnaast hebben wij ook een mooi weggewerkte plank voor alle kruiden. Dit creert ook een huiselijke sfeer, terwijl de keuken erg modern is. Wat een prachtige uitkomst is dit!